sanitair

verwarming

air conditioning

ventilatie

hernieuwbare energie

Boiler Ariston

Laat een boiler van Ariston plaatsen door de professionele installateurs van Verligro. Wij zijn namelijk niet alleen leverancier van centrale verwarming en sanitaire installaties, we zijn er ook voor de installatie hiervan. Wij fungeren namelijk zowel als detailhandel voor de doe-het-zelver als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast hebben we ook een eigen installatie- en onderhoudsservice waarbij we u van begin tot eind kunnen helpen met een boiler van Ariston.

Boiler van Ariston in verschillende maten

U kunt bij ons kiezen voor een boiler van Ariston in verschillende maten. Deze boilers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten: 10, 15, 50, 80, 100 en 120 liter. Een boiler van Ariston is perfect te gebruiken als keukenboiler, badkamerboiler of campingboiler. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor u. Wij maken volledige installaties voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Daarnaast zorgt onze professionele onderhoudsdienst ook voor de verplichte onderhoudsbeurt en staan wij voor u klaar als zich problemen of storingen voordoen.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij alleen met topmerken en leveren we alleen installaties van de beste kwaliteit, zoals een boiler van Ariston. We zorgen altijd voor installaties met een hoog rendement en lage energiekosten; ook milieuvriendelijkheid vinden we erg belangrijk. U bent van harte welkom in onze vestiging in Aartselaar, of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Meer informatie

Lees meer over ons op de volgende pagina's: Appendages Antwerpen - Siemens klokthermostaat - Ketelvervanging - Herstelling verwarmingsketel Aartselaar.

VERLIGRO bvba
A 12
Antwerpsesteenweg 29-1
2630 Aartselaar


tel 03 870 61 90
fax 03 870 61 97

Open van maandag tot vrijdag
van 8u30-12u en van 13u-17u