sanitair

verwarming

air conditioning

ventilatie

hernieuwbare energie

Appendages Antwerpen

Voor de juiste appendages in de omgeving van Antwerpen gaat u naar Verligro. Wij zijn er als detailhandel voor de doe-het-zelver, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast kunt u ons ook altijd inschakelen voor onze snelle installatie- en onderhoudsservice. Wij maken namelijk volledige installaties voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en verzorgen daarnaast ook de verplichte onderhoudsbeurt. We staan voor u klaar in het geval van storingen en problemen.

Appendages kopen bij Verligro in Antwerpen

Voor de beste appendages gaat u naar Verligro in Antwerpen. Dit zijn verschillende kleine onderdelen die aangesloten worden op andere installaties of machines. Zo kunt u bij ons terecht voor appendages die als distributie van water en gas gebruikt worden in leidingnetten van bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties. U kunt bij ons namelijk terecht voor alle installatiematerialen, CV ketels, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.

Meer informatie over ons bedrijf

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van centrale verwarming en sanitaire installaties. Wij zijn dé specialist op het gebied van stookolie en aardgas, wat de meest gebruikte brandstoffen zijn voor centrale verwarming. We gaan altijd mee met onze tijd en hebben daardoor ook steeds meer kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie en daarom werken wij met de beste topmerken. Kom voor meer informatie over bijvoorbeeld appendages naar onze vestiging in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij staan hier van maandag tot en met vrijdag voor u klaar! U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Meer informatie

Lees meer over ons op de volgende pagina's: Zonnepanelen Aartselaar - Radiator Vasco - Installatiemateriaal verwarming - Herstelling verwarmingsketel Aartselaar.

VERLIGRO bvba
A 12
Antwerpsesteenweg 29-1
2630 Aartselaar


tel 03 870 61 90
fax 03 870 61 97

Open van maandag tot vrijdag
van 8u30-12u en van 13u-17u