sanitair

verwarming

air conditioning

ventilatie

hernieuwbare energie

Installateur verwarming Aartselaar

Voor een professionele installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar gaat u naar Verligro. Wij hebben namelijk een eigen installatie- en onderhoudsservice voor de renovatie en nieuwbouw. Daarnaast zijn wij een erkend aannemer en hebben wij het CERGA-label. Dit is een kwaliteitslabel dat aangeeft dat wij uitstekende kennis hebben van alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties. Daarnaast zijn wij ook bevoegd om wettelijke attesten uit te schrijven en aardgasleidingen te keuren.

Professionele installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar

Bij Verligro kunt u een verwarming van hoge kwaliteit aanschaffen. Wij bieden centrale verwarmingssystemen van topmerken omdat wij geloven dat u als klant beter af bent met ketels van een degelijke kwaliteit, dan met goedkope ketels. Zo bieden wij u verwarmingsketels met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid met lage energiekosten en een hoog rendement. Dit doen wij als detailhandel voor de doe-het-zelf particulier, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast bieden wij u een professionele installateur voor de installatie van uw verwarming in Aartselaar met onze eigen installatie- en onderhoudsservice.

Kom langs in onze vestiging

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Aartselaar. Bekijk hier al onze verwarmingssystemen, sanitaire mogelijkheden en airconditioningsystemen. Voor meer informatie over de werkzaamheden van de installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Meer informatie

Lees meer over ons op de volgende pagina's: Installateur centrale verwarming Aartselaar - Boiler Ariston - Stelrad - Nest installeren.

VERLIGRO bvba
A 12
Antwerpsesteenweg 29-1
2630 Aartselaar


tel 03 870 61 90
fax 03 870 61 97

Open van maandag tot vrijdag
van 8u30-12u en van 13u-17u